Achsa de Bruijn

Fysiotherapeut

Mijn naam is Achsa de Bruijn en werk sinds februari 2023 bij Fysiotherapie de Smisse. Daarvoor kunnen jullie mij ook al gezien hebben tijdens mijn stage in de praktijk. Ik heb mijn studie afgerond aan Hogeschool Thim van der Laan te Nieuwegein.

Na 9 jaar gewerkt te hebben in de accountancy heb ik mijzelf omgeschoold tot fysiotherapeut. Een bewuste keuze, waar ik nog geen moment spijt van heb gehad. Het persoonlijke contact met de patiënt en daarbij de 1-op-1 begeleiding is wat ik erg leuk vind aan het vak. Maar ook de verschillende soorten klachten die voorbij komen, maakt het werk voor mij uitdagend en interessant. 

Het geeft mij motivatie om de patiënt inzicht te geven in de klacht en deze te stimuleren om, samen met mij, tot een oplossing te komen zodat deze beter in zijn/haar vel zit. Ik vind het belangrijk om de patiënt gerichte aandacht te geven en erachter te komen wie de persoon achter de klacht is.

In de toekomst wil ik mij verder gaan ontwikkelen in het vak. Mijn kennis is breed, maar wervelkolom gerelateerde klachten wekken mijn interesse. Er staan daarom diverse cursussen op mijn “bucketlist” en eventueel een vervolgopleiding om mij te specialiseren.

In mijn vrije tijd sport ik graag (fitness, hardlopen, yoga) en ga ik veel met mijn gezin op pad.

Ik kijk ernaar uit u binnen de praktijk te ontmoeten!

BIG 19932695304