Op deze pagina kunt u openbaar uw ervaring met ons achterlaten, zowel voor onze praktijk als een van onze collega’s persoonlijk. Leuk en informatief om te lezen voor ons én eventuele toekomstige bezoekers. 

Heeft u een vraag, opmerking, klacht of suggestie die u nog niet persoonlijk met ons besproken heeft, dan waarderen wij het als u eerst contact met ons opneemt via info@fysiotherapiedesmisse.nl.

Laat uw ervaring achter!

Recente ervaringen

Fysio COPD

Rated 5 out of 5
21 juli 2023

Bedankt Walther, voor al je advies bij het sporten. Ook het luisterende oor.

Ook je behandeling bij klachten van mijn arm/oksel. Je expertise van mijn klachten waren snel opgelost.

Anneke Langstraat-Mees

Martijn

Rated 5 out of 5
21 juli 2023

Zo geweldig goed geholpen, door mij uitleg van mijn klachten. Wist hij gelijk wat de oorzaak was. Door oefeningen die ik mee kreeg en 3 behandelingen ben ik van mijn klachten af. Wel doe ik nog trouw mijn oefeningen

Henk Langstraat

Top

Rated 5 out of 5
21 juli 2023

Behalve fysiotherapeut is Walther ook mijn luisterend oor en klaagbank… Het wekelijks” Bergs onderonsje” !!

Angeli

Review van Google Reviews Fysiotherapie de Smisse

Rated 5 out of 5
7 juli 2023

Beoordeling van Google Reviews:

“Plots kreeg ik last van acute rugpijn met ook krachtverlies in de benen. Daarop kreeg ik van de arts diverse medicijnen. Op eigen initiatief naar Fysio de Smisse gegaan. Ik werd snel geholpen en de afspraak was vlot gemaakt. Vrijwel direct hierna werd de behandeling opgestart waarbij er direct sprake was van pijnverlichting na de eerste afspraak.

De fysiotherapeut is gezellig én deskundig. In een periode van ongeveer 2 maanden (intake tot laatste behandeldag), was ik volledig pijnvrij.”

Neil

Antwoord van Fysiotherapie de Smisse

Bedankt dat je deze hele positieve en uitgebreide feedback met ons hebt gedeeld, we geven het door aan jouw behandelaar! Bedankt dat je voor onze praktijk hebt gekozen en wie weet tot ziens.