Gezondheidstest 65 plus

De gemeente Tholen biedt u de unieke mogelijkheid om deel te nemen aan de gratis gezondheidstest. Dit is onderdeel van het lokale preventie-akkoord 2021-2023 Lekker in je vel in de gemeente Tholen. Alle inwoners van 65 jaar en ouder uit Stavenisse, Sint-Maartensdijk en Scherpenisse worden uitgenodigd.

Gratis test op dinsdag 31 mei

In samenwerking met SportZeeland nodigen wij u van harte uit voor deze gezondheidstest. De test is op dinsdag 31 mei 2022. In de ochtend in het dorpshuis De Stove te Stavenisse. In de middag en avond in het sport- en gemeenschapscentrum Haestinge te Sint-Maartensdijk.

Bij deze test is er aandacht voor bewegen, hoe u in uw vel zit en uw cholesterol en suiker wordt gemeten. Na afloop van deze gezondheidstest volgt er een adviesgesprek en kunt u de informatiemarkt (bewegen, voeding en zorg) van onze regio bezoeken onder het genot van een drankje. Er is een arts aanwezig.  De test is ook toegankelijk voor mensen met een beperking. De testuitslagen zijn voor uzelf, de gemeente krijgt een algemeen beeld van de gesteldheid van de inwoners. Wij slaan geen medische gegevens van u op.

Via de link hieronder kunt u zich aanmelden. Na aanmelding ontvangt u, een week voorafgaand aan de gezondheidstest, een schriftelijke uitnodiging met het tijdstip.

https://www.jijoptholen.nl/gezondheidstest