Martijn Brooijmans

Martijn Brooijmans

Praktijkeigenaar, Fysiotherapeut, Oncologie Fysiotherapeut, Claudicatio Therapeut

In augustus 2011 ben ik afgestudeerd aan de Avans Hogeschool in Breda als fysiotherapeut. Direct hierna kreeg ik de kans om bij fysiotherapie de Smisse aan de slag te gaan als fysiotherapeut. Ik werkte hier toen al enige tijd als instructeur Medische Fitness.

In de loop der jaren heb ik mijn kennis verbreed en in 2019 heb ik de opleiding tot Master in de oncologie fysiotherapie afgerond. Kortgezegd houdt dit in dat ik mensen begeleid in hun revalidatie tijdens of na een behandeling tegen kanker. Sinds mijn afstuderen ben ik lid van FyNeOn, een netwerk van fysiotherapeuten gespecialiseerd in het werken met mensen met een oncologische aandoening.

Inmiddels heb ik me ook verdiept en ontwikkeld in fysiotherapie na een COVID-19 besmetting. Ik ben gemotiveerd om continue bij te leren om mijn patiënten de best mogelijke en actuele zorg te kunnen bieden. 

Vanaf maart 2022 ben ik ook gespecialiseerd claudicatio therapeut. Hierbij begeleid ik mensen met “etalagebenen”. 

Ik hou van de persoonlijke betrokkenheid in mijn vak en probeer de korte lijnen die we in de praktijk hebben zo goed mogelijk te benutten.

Sinds 1-1-2022 run ik Fysiotherapie de Smisse samen met mijn vrouw, Nikki. Toen de voormalig eigenaar Arie Borst aangaf voornemens te zijn met pensioen te gaan aarzelde ik geen moment, ik wilde samen met mijn vrouw de praktijk voorzetten!

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sport. Ik heb jarenlang gevoetbald, maar focus me nu voornamelijk op hardlopen. Ik loop regelmatig halve en soms zelfs hele marathons. Daarnaast geniet ik van het bezoeken van voetbalwedstrijden in binnen- en buitenland. Naast sport breng ik graag tijd door met mijn gezin, vooral samen eropuit gaan is iets wat ik graag doe!

Bekijk ook mijn profiel op Chronisch Zorgnet.

BIG  99914437104