Medische Fitness Sint-Annaland

Verantwoord bewegen bevordert de gezondheid van lichaam en geest. Het vermindert  onder meer de kans op een hartinfarct, botontkalking, hoge bloeddruk, diabetes, overgewicht en geeft een betere belastbaarheid van het bewegingsapparaat. Het zorgt voor een goede spijsvertering en  een fit en ontspannen gevoel.

Fysiotherapie de Smisse biedt u met ons Medifit programma de mogelijkheid om op een actieve, plezierige en verantwoorde manier aan uw gezondheid te werken. Onder voortdurende controle en begeleiding werkt u in kleine groepen  aan een op maat gemaakt trainingsprogramma wat rekening houdt met uw persoonlijke doelstellingen en eventuele beperkingen. Dit kan op eigen initiatief, of als vervolg op een fysiotherapeutisch behandeltraject.

Een essentieel onderdeel van het totaalprogramma is de intake welke plaatsvindt voordat u van start gaat. Hierin kunnen onder andere uw conditie, spierkracht, bloeddruk en hartslag getest én wordt er aandacht  besteed aan uw persoonlijke doelstellingen, leeftijd en medische voorgeschiedenis. Het resultaat is een op maat gemaakt trainingsprogramma wat precies aansluit bij uw wensen en capaciteiten. 

Een Medifit-abonnement sluit u af voor 3 maanden en is vervolgens maandelijks opzegbaar. Tarieven zijn vanaf €38,- per maand voor 1 uur per week. Een uitgebreid overzicht van onze tarieven vindt u hier

In onderstaand overzicht zijn de geplande Medifit-uren te vinden. Of u aan een bepaald uur kunt deelnemen is afhankelijk van de beschikbaarheid, vol = vol. U kiest aan het begin van de looptijd van uw abonnement een vast uur waarin u deelneemt. Flexibele abonnementen met wisselende uren per week en/of vrije inloop hebben wij niet in ons aanbod. Bent u incidenteel verhinderd dan  kunt u dit uur op een ander tijdstip diezelfde week inhalen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Wenst u gedurende de looptijd van uw abonnement van uur te wisselen? Ook dit is mogelijk afhankelijk van de beschikbaarheid.

Let op! Medische Fitness is alleen mogelijk op onze hoofdlocatie in Sint-Annaland.

Direct aanmelden? Download ons aanmeldformulier hier en mail het naar medifit@fysiotherapiedesmisse.nl. Wij nemen dan contact met u op voor het plannen van een intake. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen. 

Liever eerst een keertje kijken of het wel wat voor u is?

Medische Fitness

Maandag

7:30 - 8:30
8:45 - 9:45
10:00 - 11:00

Dinsdag

8:45 - 9:45
17:45 - 18:45
19:00 - 20:00
20:00 - 21:00

Woensdag

7:30 - 8:30
8:45 - 9:45

Donderdag

17:45 - 18:45
19:00 - 20:00
20:00 - 21:00

Vrijdag

7:30 - 8:30
8:45 - 9:45
 

Download hier onze algemene voorwaarden.