Nikki Brooijmans

Praktijkmanager, Mede-eigenaar, Leefstijlcoach

Als praktijkmanager en mede-eigenaar van Fysiotherapie de Smisse beheer ik het dagelijks reilen en zeilen van de praktijk. Ik ben zelf geen fysiotherapeut, maar heb een achtergrond in het gebied van Operationeel Management. Martijn, mijn man, en ikzelf vullen elkaar perfect aan door onze verschillende achtergronden en karakters. Kort gezegd is mijn taak zorgen dat de fysiotherapeuten alle middelen en ruimte hebben om de patiënten van onze praktijk de best mogelijke zorg en aandacht te bieden. 

U zult mij regelmatig in de praktijk zien achter de balie of u spreekt me aan de telefoon. Bij vragen of opmerkingen sta ik ook altijd voor iedereen klaar, of u nu  collega, patiënt of relatie bent. 

Naast praktijkmanager ben ik ook leefstijlcoach. Op dit moment ben ik basiscoach en zit ik in het traject voor persoonlijke accreditatie om me aan te kunnen sluiten bij de BLCN. Vanaf eind 2022 ben ik beschikbaar voor individuele leefstijlcoaching en hopelijk kan ik vanaf 2023 ook GLI trajecten opstarten.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan uitjes met ons gezin, lekker eten en heel veel gezelligheid. Waar ik op de praktijk een bezig bijtje ben, geniet ik privé erg van rust, ruimte en een goed boek.