Onze praktijk

In 2003 is onze fysiotherapie praktijk onder leiding van de toenmalig eigenaar en oprichter Arie Borst gevestigd in Medisch Centrum De Smisse, Voorstraat 31 Sint-Annaland, in de volksmond bekend als Fysiotherapie de Smisse.

In datzelfde pand zijn verschillende disciplines gevestigd, waaronder een apotheekhoudende huisarts, podoloog en diëtist. Meer info over Medisch Centrum de Smisse is te vinden op www.desmisse.nl.

Op 1 januari 2022 heeft dhr. Borst de praktijk overgedragen aan Martijn Brooijmans die deze inmiddels runt samen met zijn vrouw Nikki Brooijmans. Sindsdien is de naam “Fysiotherapie de Smisse” niet alleen de in de volksmond bekende naam van de praktijk, maar ook de officiële naam. 

Martijn Brooijmans is geen onbekend gezicht in de praktijk. Hij is er al sinds 2011 werkzaam en komt zelf ook van het eiland Tholen. 

Naast Martijn werken er nog 2 andere therapeuten in ons team; Anne Hage en Walther Kerkhofs. Arie Borst is imiddels gepensioneerd fysiotherapeut, maar nog werkzaam als instructeur van de Medische Fitness. Nikki Brooijmans heeft de rol van praktijkmanager op zich genomen. Meer informatie over ons team vindt u hier

Onze praktijk beschikt over 3 behandelkamers en een ruime oefenzaal waarin meer dan 20 professionele sporttoestellen en sporthulpmiddelen staan. Daarnaast beschikken wij over een een 3-tal kleedruimtes* en lockers om uw persoonlijke spullen desgewenst in op te bergen tijdens uw verblijf in onze praktijk. 

Fysiotherapie de Smisse is een kleinschalige, persoonlijke praktijk waar aandacht voor onze patiënten centraal staat. 

* Momenteel zijn de kleedruimtes in verband met de COVID-19 maatregelen niet in gebruik