Samenwerkingen

Ons motto is: Samen kun je meer dan alleen!

In dat kader werken wij graag samen met anderen in de omgeving. Dit kunnen zijn (para)medici in allerlei disciplines, zorginstellingen en andere organisaties. 

Wilt u graag met ons samenwerken, neem dan gerust contact op!

Medisch Centrum de Smisse

Fysiotherapie de Smisse is gevestigd in het Medisch Centrum de Smisse. Dit houdt in dat wij nauw contact hebben met de disciplines vertegenwoordigd binnen het Medisch Centrum en in het bijzonder met het Huisartsenteam. Onze lijnen zijn kort, wat betekent dat we snel kunnen schakelen wanneer dat nodig is. 

www.desmisse.nl

Schutze zorg Tholen

In zorgcentrum de Schutse in Sint-Annaland, alsmede de Vroonhof bezoeken wij een aantal keer per week mensen in hun eigen omgeving. Zo kunnen wij hen helpen met hun klachten en ook onze bijdrage leveren buiten onze praktijk. Denk hierbij aan het zo goed mogelijk op pijl houden van mobiliteit, losmaken van pijnlijke spieren en gewrichten en werken aan algehele fitheid, binnen de mogelijkheden en beperkingen die er zijn. 

www.schutsezorgtholen.nl

Diëtist Tholen

Sinds Februari 2022 hebben wij een samenwerking met Amber Potappel, diëtist Tholen. In bepaalde gevallen kan iemand die bij ons komt voor Fysiotherapie en/of Medische Fitness baat hebben bij advies van een diëtiste voor voedingsaspecten. Bijvoorbeeld in het geval van overgewicht, of bepaalde specifieke aandoeningen als diabetes of bij kanker. Andersom kan dit ook het geval zijn, dat iemand die begeleid wordt door een diëtiste baat heeft bij fysiotherapie en/of Medische Fitness voor bewegingsaspecten.

www.dietist-tholen.nl 

De Haan Ergotherapie

Sinds Februari 2022 hebben wij een samenwerking met Jacolien de Haan, van de Haan Ergotherapie. 

Fysiotherapie en Ergotherapie vullen elkaar perfect aan om patiënten beter te kunnen helpen. Ergotherapie is er met name op gericht mensen te helpen met activiteiten in hun dagelijks leven en hun eigen omgeving. Waar een fysiotherapeut iemand bijvoorbeeld kan helpen met bestaande acute of langdurige klachten, revalidatie of chronische aandoeningen kan de ergotherapeut bijvoorbeeld kijken hoe goed met eventuele klachten/beperkingen kan worden omgegaan, dan wel hoe deze klachten kunnen worden verminderd in het dagelijks leven in de eigen omgeving van de patiënt

www.dehaanergotherapie.nl