Tarieven 2024

Onderstaande tarieven zijn van toepassing indien uw behandelingen niet (geheel) worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Tarieven zijn per behandeling. Alle reguliere behandelingen duren maximaal 30 minuten, tenzij anders aangegeven. Binnen deze 30 minuten is er tijd gereserveerd voor het aan- en uitkleden, de behandeling zelf en (verplichte) patiëntgebonden administratie. 

Om meer te lezen over vergoedingen, klik dan hier.

Onze facturatie wordt verzorgd door Infomedics, u ontvangt van hen dan ook een factuur. Lees hierover meer onderaan deze pagina onder het kopje “Infomedics”.

Fysiotherapie
Intake en onderzoek directe toegankelijkheid
€62,-
Intake en onderzoek na verwijzing
€62,-
Reguliere zitting
€44,-
Telefonisch consult
€44,-
Zitting kinderfysiotherapie
€60,-
Zitting oncologie fysiotherapie
€60,-
Zitting bekkenfysiotherapie
€60,-
Lange zitting (ca. 45 min)
€65,-
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek / eenmalige behandeling
€70,-
Intake behandeling aan huis / instelling <1 km vanaf de dichtstbijzijnde praktijklocatie
€82,-
Reguliere behandeling aan huis / instelling <1 km vanaf de dichtstbijzijnde praktijklocatie
€64,-
Toeslag behandeling aan huis / instelling >1 km vanaf de dichtbijzijnde praktijklocatie (alleen Eiland Tholen & Sint-Philipsland)*
+ €20,-
Verslag schadeverzekeraar
€95,-
Medisch verslag t.b.v. derden
€95,-

Let op! U kunt uw afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren of verzetten. Bij afmelding binnen 24 uur wordt de behandeling in rekening gebracht.

*Bij behandeling aan huis buiten een straal van 1 km vanaf de dichtstbijzijnde praktijklocatie rekenen wij een reistijd- en brandstoftoeslag van €20,- per behandeling . Let op! Deze toeslag wordt nooit vergoed door uw zorgverzekeraar, ook niet wanneer de behandeling zelf wél vergoed wordt door uw zorgverzekeraar


Medische Fitness
Medische Fitness 1 maand à 1x per week
€40,-
Medische Fitness 1 maand à 2x per week
€60,-
Medische Fitness 1 maand à 3x per week
€75,-
Inschrijfkosten
€10,-
Intake *
Tarieven fysiotherapeutisch consult
Hertest *
Tarieven fysiotherapeutisch consult
Medische Fitness Fit & Uniek 1 maand à 1x per week
€43,-

* Een verplichte intake vindt plaats in 1-3 fysiotherapeutische behandelingen. Deze intake wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering, het abonnement zelf wordt niet vergoed. Een hertest wordt eveneens vergoed vanuit de aanvullende verzekering en is optioneel. 

Bij een verwijzing vanuit één van onze eigen fysiotherapeuten is de intake gratis mits er tijdens het behandeltraject reeds een sportschema voor u is opgesteld en doorgesproken. Eénmalige inschrijfkosten blijven van toepassing. 

Facturatie Fysiotherapie behandelingen

U krijgt uw rekening van Infomedics

We besteden graag al onze aandacht aan het verlenen van de beste zorg. Daarom werken we samen met Infomedics. U krijgt onze rekeningen via Infomedics en u betaalt ze ook aan Infomedics. Ook voor alle vragen over het betalen van uw rekening kunt u bij Infomedics terecht. Zo hebben wij meer tijd voor u.

Digitale rekening

Als u klant wordt vragen we om uw mobiele telefoonnummer en e-mailadres. Met deze gegevens kan Infomedics uw rekening digitaal sturen. Voeg het e-mailadres rekening@infomedics.nl toe aan de lijst met veilige afzenders, zodat de rekening niet in uw spambox terecht komt.

In de e-mail staat een link naar de betaalpagina voor die rekening. Daar kunt u de rekening betalen met iDEAL en downloaden als pdf. Om uw privacy te beschermen ziet u op de betaalpagina alleen het bedrag en de betaaldatum. Om de rekening te downloaden, bevestigt u uw mobiele nummer. Infomedics stuurt u dan een code waarmee u de pdf van uw rekening kunt downloaden en opslaan.

De rekening betalen

Op www.infomedics.nl kunt u makkelijk uw rekening bekijken en betalen. Heeft u meer tijd nodig om te betalen? Vraag dan uitstel of een betalingsregeling aan. U regelt het op de betaalpagina van uw rekening of via de digitale assistent Ella.

Status van uw betaling controleren
Ga hiervoor naar www.infomedics.nl/rekeningchecker. De digitale assistent Ella vertelt u wat de status van uw rekening is.

Vergoeding van uw zorgverzekeraar

Wij controleren vooraf of uw zorgverzekeraar (een gedeelte van) uw behandeling(en) vergoedt. Het bedrag dat overblijft betaalt u aan Infomedics.

Ziet u geen vergoeding op de rekening, maar denkt u dat u er wel recht op heeft? Of is de vergoeding lager dan u had verwacht? Check dan eerst de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Neem contact op met uw zorgverzekeraar als u daarna nog vragen heeft.  

Hulp nodig?
Bekijk de veelgestelde vragen op www.infomedics.nl/vraag-en-antwoord of stel uw vraag 24/7 aan de digitale assistent Ella. Kan Ella de vraag niet beantwoorden? Dan zijn de medewerkers van de Servicedesk tussen 09.00 uur en 17.00 uur beschikbaar om u te helpen. 

Wat gebeurt er met uw gegevens?

Om rekeningen snel en correct te kunnen verwerken, delen wij uw gegevens met Infomedics. Infomedics doet er alles aan om uw gegevens maximaal te beveiligen. U leest meer op www.infomedics.nl/privacy.

Betalingsvoorwaarden Infomedics

In opdracht van ons verstuurt en incasseert Infomedics rekeningen voor de zorg die u heeft gehad. Infomedics voldoet hierbij aan alle (privacy) wet- en regelgeving, zowel de regels die van toepassing zijn op ons als zorgaanbieder, als aan de regels die vanuit de wet gelden voor Infomedics.